Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "- Риба, ама цаца...
    - Цаца, ама риба!"

Диалог между Герджиклийски, капитана на риболовния кораб, и един от моряците.
    Кит (1970)

"- А какво е командировка?
    - Когато ти плащат, е командировка, а когато ти си плащаш, е курорт. "

С деца на море (1972)

"Вашият ентусиазъм е алкохолен! "
    Топло (1978 )

"Като говориш с мен, ще мълчиш! "
    Дами канят (1980)

"- Паднал й бил гласът! Ами че наведи се да си го вземеш!" -
    Павел Поппандов
    Оркестър без име (1982)

"Мене никой не ме е прецакал досега, а той ще ме цака с топла бира!"
    Оркестър без име (1982)

"- Абе, Гоше, ще оглушеем с това твое думкане, бе! Здравето ми взе! Ти мани ме мене, ами кокошките спряха да снасят, при 20 кокошки – яйца от пазара купувам! Аз и на война съм бил, ама такова чудо! Бомбардират, бомбардират, па спрат. Какво беше това чудо, какво беше това изкуство?"
    Оркестър без име (1982)

"Кокошка може да долети отвсякъде, яйце не! "
    - Тодор Колев
    Господин за един ден (1983)

"Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет - килия 213, втория етаж, Южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен. "
    Опасен чар (1984)

"- Роднина, милиционер, роднина, милиционер... " - Надя Тодорова (майката)
    Опасен чар (1984)

"Икономията е майка на мизерията. "
    Опасен чар (1984)

"- Казва ли ти някой... Пък и смее ли човек да пита. "
    13-та годеница на принца (1987)

"Само от добър приятел става качествен предател."
    Вчера (198

"Кучета и котки може, прасета - не може!?" - Георги Русев
    Селянинът с колелото (1974)

"Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път..." - Малкият Миташки (Веселин Прахов)
    Куче в чекмедже (1982)

"Няма да си играем тука на абстрактен хуманизъм! Сега ще видите кон боб яди ли?!" - Никола Рударов
    Вчера (1988 )

"Абе добре сме, ама ще се оправим..." - Чико (Иван Григоров)
    Силна вода (1975)
    Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Програмист бил на гости на свой приятел пианист.
      Пианистът му изсвирил една токата от Лист.
      Накрая програмистът казал:

Никак не ми харесва това, че по клавишите няма никакви означения, но пък много се кефя на това, че Shift се прави с крак.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Програмист бил на гости на свой приятел пианист.
        Пианистът му изсвирил една токата от Лист.
        Накрая програмистът казал:

Никак не ми харесва това, че по клавишите няма никакви означения, но пък много се кефя на това, че Shift се прави с крак.
        Ето го програмиста.
        Attached Files

Comment

• На опашката за песниите две бабички нещо се скарали. По едно време едната казала:

- И ако искаш да знаеш аз съм била под-полковник!

А другата отвърнала:

- То ако е за въпрос аз и под генерал съм била но не се надувам толкова.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Пътен полицай в Дъблин спрял пиян шофьор малко след полунощ.
            - Извинете, господине - като надникнал през прозореца на колата, казал полицаят. - Пили ли сте?
            - Естествено - отвърнал шофьорът. - По обяд обърнах пет половинки гинес с приятелите си, после се прехвърлих в бара на О'Мали и цял следобяд пих уиски с бира за разредител. После ударих шест двойни брендита и накрая изпих няколко чаши с едни стари приятели, просто за компания. След това закарах един от приятелите си вкъщи и изпих няколко кутии бира там, защото не беше учтиво да му откажа.
            - Разбирам - казал полицаят. - Боя се, че ще трябва да ви помоля да слезете от колата и да надуете балона.
            - Защо? - попитал пияният. - Не ми ли вярвате?

- Татко, бременна съм!

- Най-сетне ще излезе човек от тебе!
            Last edited by Furious 155; d.m.y г., 16:26.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

• Стопират двама на пътя. Времето минава, а коли няма. Изведнъж от тъмното изскача един с волан от Камаз. Имитира скърцане на спирачки и спира до тях.
                - Проблем ли има? Давайте, ще ви закарам.
                - А бе, ти идиот ли си, карай нататък! Ние ще се оправим.
                Оня вади пистолет и крещи:
                - Бързо се качвайте!
                Пичовете изплашени хукват заедно с него.
                Пробягали към пет километра... отново скърцане на спирачки:
                - Слушайте, след малко има пост на КАТ, а аз нямам шофьорска книжка. Слизайте, аз ще заобиколя през царевицата и ще ви взема пак след километър.
                Зарадвани, че се отървали от идиота, двамата стигат до поста на КАТ:
                - Слушай, преди пет километра един с пистолет ни накара да търчим по пътя!
                - Един с волан от Камаз ли!?
                - Да!
                - Къде е!? Знаете ли от кога го издирваме, че кара без книжка?!
                - Побягна през царевицата. - ошашавени му отговарят двамата.
                Катаджията вади кормило на мотоциклет и им крясва:
                - Качвайте се, бързо! Сега ще го догоним! Единият зад мен, а другият - в коша!
                - А бе, ти идиот ли си?
                Катаджията изръмжава, вадейки автомат:
                - Бързо по местата! Единият зад мен, а другият - в коша!
                Какво да се прави - "седнали" пичовете "по местата".
                Тичат тримата през царевицата. Катаджията казва на единия:
                - Кво правиш, бе!? В коша се возиш прав! Бързо сядай!
                Пичът побегнал с полусгънати крака, кочани го удрят с всичка сила по лицето, нищо не вижда, краката го заболели, обръща се към другия на "задната седалка" и казва:
                - За кво се прекачихме и се нахендрихме на тоя бе!? Я колко по-спокойно се возехме в Камаза!
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Коледа. Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща Дядо Мраз и казва:
                  - Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам.
                  - Искам Мерцедес, къща в Бояна и един милион в зелено!
                  - Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз, - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълиш едно.
                  - Става, разбира се!
                  - Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука…
                  Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:
                  - Абе братле, ти на колко години си бе?
                  - Ами на 42…
                  - Е добре сега, може ли да толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз…

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

Чакам на червен светофар. Циганка с дете на ръце чука по стъклото:
                  - Ше даваш два лева за детето?
                  Дадох й. След малко пак чука.
                  - К'во искаш- питам,- нали ти дадох два лева?
                  - Епа, земи детето, де...
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Съпруга, докато кара семейният автомобил, звъни на мъжа си: - Коте, тук една лампичка ми свети… Какво да правя? - Каква лапмичка!? - Малка, жълта! - Къде свети? - Ами, ето тук… - Извинявай, като не съм там, не мога да видя! – (с ирония) – Опиши я. - До нея има нарисувана бензиноколонка! - Тогава значи резервоарът е празен и трябва да го напълниш! - А… ясно … а къде е нашият резервоар? - До ден днешен беше до левия заден калник! - Значи, аз като съм седнала в колата, той къде ще е? На мъжът страшно му се иска да каже: „Ако си сложиш задника на волана и погледнеш през задното стъкло, ще бъде точно вдясно от него.”, но само мило и сдържано обяснява: - Иди до някоя бензиностанция, там ще те заредят! След петнадесет минути жената отново звъни: - Коте, от по-пресния бензин ли да взема или отлежал? Тук предлагат от 86, 90, 95 година.
                    Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX

Comment

• Питат различни националности да кажат най-характерния израз за езика им. Испанецът казва:
                      - За нашия език е МАНЯНА. Това значи - спокойно, ще станат нещата, я утре, я вдругиден, я след седмица-две.
                      Турчинът казва:
                      - Нашият най-известен израз е ЯВАШ-ЯВАШ. Това е нещо като МАНЯНА, я станат нещата другата седмица, я другия месец - нема страшно.
                      Арабинът казва:
                      - При нас най-известният израз е ИНШ АЛЛАХ (по волята божия). Това е нещо като МАНЯНА и ЯВАШ-ЯВАШ, но го няма елемента на напрежение.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• В едно купе във влак пътували французин, турчин и българин.
                        И тримата страдали от газове в корема, та се чувствали неловко и всеки един търсел начин за да излезе от неприятната ситуация......

По едно време французинът казал:

- На мен миналата година ми се роди момченце и ние го кръстихме Жозеффффффф.......

След малко турчинът казал:

- И на мен преди 2 години ми се роди син, но не го кръстихме Жозеффффф а го нарекохме Юсуффффффф.....

По някое време нашенецът казал:

- На мен преди 15 години ми се роди син, но не го кръстихме нито Жозеффффф, нито Юсуффффф, ами го кръстихме Петърррррррр, а когато порастна му купих един моторрррррррр и сега той с него прави брррррррррррррр.....

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• http://www.mobile.bg/11389031474570559
                          Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• http://www.mobile.bg/11390406335415451
                            Attached Files
                            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Известни "македонци" :

Феликс Баумгартнер, който скочи от 40 км височина, е македонец. "Дедо му е роден во Струмица", доказа македонската преса и възкликна: "Феликс, се гордееме со тебе, сине"!

Фреди Меркюри, водечки вокал на рок групата "Квин", се залюбил во тетовски грав", което е надлежно документирано в новата биография на певеца.

Александър Македонски - императорът на първата истинска македонска империя. Тя се е простирала от Скопската чаршия до площад "Македония" в Калкута.

Македонски от "Немили-недраги" на Иван Вазов. Главен хъш на Браила, македонски град в Североизточната част на Балканския полуостров.

Николо Макеавели - известен македонски имигрант във Флоренция. Създал научното течение за освобождение на Македония "Макеавелизъм".

Нелсън Македонела - черен македонец, борец против българския апартейд в Южно Македонската република.

Георги Вашингтонски - първият македонски президент на САЩ. Откривател на македонския град Вашингтон, кръстен на улицата в София, на която е построен Македонския дом.

Исус Ристоски - македонски гражданин, който по неволя създал македонската световна религия.

Мекамед - положил в свещения македонски град Мека, основите на втората световна македонска религия.

Адам и Ева, както имената им сами говорят, това са първите македонци на света.

Техните деца са чистокръвния македонец Авел и бугаро-татарската отрепка Каин. Така започва враждата между македонците и бугаро-татарите!

Клод Макелеле - неизвестен македонски футболист.

Макел Джексън - избелял македонски певец, създaл първата македонска лунна походка.
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Паднах от коня:
                                Из един женски форум: Може ли от това, че спя по корем да не ми пораснат големи гърдите?

Comment

Working...
                                X